Gør julen og nytåret magisk for børnene med pynt, der sætter prikken over i’ét

Julen er og bliver børnenes fest. Men vel også lidt de voksnes? Vi har i hvert fald en fest på kontoret over, hvor meget vores børn elsker julen. Med alt hvad der sig til hører.

Nissedrillerier. Juleklip. Hygge. Omsorg. Julebag. Familietid. Julefrokoster. Julekalendere. Ja, listen bliver lang, hvis vi fortsætter. Men. Én vigtig ting mangler i hvert fald. Specielt hvis vi spørger børnene. Den er svær, ikke? Eller… Det er selvfølgelig GAVERNE.

Dog er vi ikke et sekund i tvivl om, at hyggestunderne og familiesammenkomsterne faktisk også betyder en hel kun del. For ikke at sige det meste. Og for pigerne er højtiderne også ensbetydende med, at der er tid til at pynte sig. Være fin til julefrokosten. Og ikke mindst til juleaften og nytårsaften.

Kodeordet må være, at vi skal gøre julen og nytåret magisk.

 

Magien KAN faktisk opstå med accessories

Vi ved at forventningerne er store på både juleaftensdag og nytårsaftensdag.

Vi bruger dagen på at hygge rundt i pyjamas, sidde foran TV’et og nusse rundt. Ved eftermiddagstid begynder vi at gøre os klar. Vi gør det til en ”ting”. En hyggestund med tøserne, der dagen forinden har udvalgt kjoler, pynt og sløjfer.

Vi har også kunder, der giver sløjfer og hårpynt som en lille morgengave til den store aften – til pigerne med det store pyntegen, er det altså en stor succes.

Vi sætter håret. Måske store krøller til de store af tøserne med et par fine klassiske sløjfer, der oser af jul i de smukke røde eller gyldne nuancer til juleaften og glimmer- eller perlespænder til nytår – selvfølgelig et match til den udvalgte kjole.

Og se nu lige hvor magiske disse tøser ser ud med et lille udvalg af vores klassiske sløjfer ❤️

Hvad med drengene, tænker du måske?

Måske er drengene knap så begejstrede for pynteelementet, og så alligevel. Det er da meget fedt at være fin, ikke?  Her er butterflyen altså uundværlig! Amen så er der da ikke et øje tørt. Prøv lige at se de her banditter med tre forskellige af vores butterflies 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chinese (Traditional)DanishEnglishGermanNorwegianSwedish