Kimonoer, punge og tasker i smukke silke sarier

Hos By Stær er vi stolte over, at kunne udbyde et bredt sortiment af både tøj, tasker og punge i genbrugte indiske silke sarier. Hver enkelt produkt produceret i disse genbrugs sarier er unikke og der findes derfor også kun et begrænset antal af hvert design.

Alle vores produkter syet af indiske silkesarier har deres helt egen unikke historie. Hver enkelt af de brugte silkesarier har været båret af indiske kvinder, hvilket tilfører stoffet noget “liv” og autentisk. Alle produkter i det smukke silke stof er håndsyet af lokale indere, som arbejder i små familievirksomheder. Der kan derfor forekomme små variationer i stoffet, små misfarvninger, skævheder eller mindre pletter. Disse “fejl” ser vi som smukke, da det vidner om, at sarierne hver og en er unikke og har sin egen fortælling.

 

Hailey XL Taske

Hailey XL Taske

Hailey Silke XL Taske er perfekt til dig, som gerne vil have en virkelig fin taske ideel til opbevaring, strandtasken, rejsetasken eller arbejdstasken.

XL tasken er rummelig med et stort rum og lukkes med snører, så du kan opbevarer dine ting sikkert. Designet er i de skønneste farver og prints, som giver XL tasken et eksklusivt og unikt look.

Hailey XL Tasken er designet i bæredygtige materialer, syet af gamle indiske silke sarier. Hver enkelt produkt er unik og der findes kun et meget begrænset antal af hvert design.

Mål: (målene kan varierer en smule)
Længde: 60 cm (målt liggende)
Højde: 40 cm

Hop ind på shoppen og klik din nye Hailey XL Taske hjem. Du finder alle styles her!

 

Punge, Makeup- & Toilettasker

Ria og Lotus Silke Pungen er perfekt til dig, som gerne vil have samlet mønter, kort, telefon, nøgler og andre småting samme sted.

Pungene har den perfekte størrelse og er designet i de skønneste farver og prints, som giver den et eksklusivt og unikt look.

Selma Silke Makeup Tasken er perfekt til dig, som gerne vil have en virkelig fin taske til opbevaring af makeup. Makeup Tasken er rummelig og har den perfekte størrelse til både mascara, pudder, foundation mm.

Sillo Silke Toilettaske er perfekt til dig, som gerne vil have en virkelig fin toilettaske til opbevaring af toiletsager eller makeup. Toilettasken er rummelig og har den perfekte størrelse til både hårbørsten, tandbørsten, deodoranten, pudder, foundation mm.

Toilettasken har ét stort indvendigt rum, samt et lille rum med lynlås, som eventuelt kan bruges til opbevaring af smykker, hårelastikker, neglesaks eller andre små dele.

Gå på udkig og find dine favoritter her!

 

Kimonoer

I vores kategori af smukke kimonoer finder du 3 forskellige styles. Anna Kimonoen (billede 1 nedenfor), som er designet med et patchwork look ud af forskellige sari stoffer. Dette design giver kimonoen et rigtig fint spil i de forskellige prints, farver og mønstre. Sammen med kimonoen følger et matchende bindebånd.

Sine kimonoen (billede 2 nedenfor) er designet med det populære dip dye effekt, som giver en vildt flot effekt i stoffet. Til denne kimono medfølger der ikke bindebånd. Thilde kimonoen (billede 3 nedenfor) er den helt klassiske kimono model, som bare går godt til det meste. Kimonoen fåes i en masse skønne farver og prints og der medfølger et fint bindebånd.

Se alle kimonoerne her og husk, at der kun er én af hver!

Kimonoer

Følg os på Instagram og bliv inspireret med endnu flere styles!

Chinese (Traditional)DanishEnglishGermanNorwegianSwedish