Smukke dåbsbånd

Jeres lille guldklump er kommet til verden og har beriget jeres familie. Nu er tiden kommet til at den lille ny skal have sit navn. Hvor i sammen med jeres næreste vil fejre den lille ny med en skøn barnedåb/navngivning fest.

I mange familier er der en dåbskjole, der er gået i arv igennem generationer, eller nogle starte nye traditioner med nye kjoler til familen. Her pyntes kjolen med et bånd og en sløjfe, Her har det oftest været lyseblå og lyserød der har været farverne, kjolerne er pyntet med.

Da jeg stod og skulle have min datter døbt, skulle jeg også have en sløjfe på hendes kjole, men den sløjfe der var med vores famile dåbskjole i lyserød var bare ikke mig. Men prøvede mange gange at få bundet en fin sløjfe på kjolen, men tilfreds blev jeg ikke helt, den blev skæv, var slap og fik bare ikke det udtryk jeg ønskede.

Det var her min idé til vores dåbssæt opstod, vores allerede meget populære sløjfe med den helt rigtige facon måtte kunne bruges. Herefter blev vores fine dåbssæt en realitet. Siden vi lancerede dem, har i været helt vilde med ideen. Herunder kan i se en masse skønne børn og familier der har anvendt vores dåbsbånd.

 

Chinese (Traditional)DanishEnglishGermanNorwegianSwedish