Inspiration – Blå forårs og sommerfavoritter

trend inspiration blå

Blå favoritter til forårets og sommerens styles

Blå emmer af ro og nærvær og giver associationer til naturen og havet. Blå er en farve, der aldrig går af mode og en farve som er elsket af alle. Hos ByStær har vi også en stor kærlighed til de blå farver i alle nuancer, lige fra den helt sarte lyseblå, den neutrale pastelblå, havblå og navyblå. Vi har derfor selvfølgelig taget den blå trend til os og designet håraccessories i et væld af fine blå nuancer, både helt enkle, men også hårpynt med fine prints og mønstre. Bl.a. den virkelig smukke Naja Scrunchie i babyblå med terner, som giver et feminint og blødt look.

Vi er vilde med blå detaljer i håret, som passer virkelig fint hvad end man har mørkt eller lyst hår og blå accessories bliver en af forårets og sommerens trends, som kan styles på mange forskellige måder. Scrunchien er især blevet en meget populær accessorie til håret og bliver en dominerende trend indenfor hårstyling dette forår og sommer. Du vil med sikkerhed spotte scrunchien både på stranden, i byen, på caféer og til bryllupper.

Også hårklemmer. basis elastikker og tørklæder i de fineste blå nuancer vil præge foråret og sommerens outfits.

blå favoritter

Lilje Scrunchie – Blomsterprint 10 – 50,- / Naja Petit Scrunchie – Baby blå /m. prikker – 35,- / Frigga hårklemme – Navy with stone – 150,- / Clara hårklemme – Sky blue – 80,-

 

Scrunchies og klemmer

Scrunchies og hårklemmer

Vi elsker scrunchies og klemmer til håret. Store som små. Vi har derfor designet et bredt udvalg af både neutrale, farvede og srunchies med mønstre og prints, så der er HELT SIKKERT noget for enhver smag.

Scrunchie hårelastikken og hårklemmen er et perfekt valg til dig, der ikke vil bruge timer på at sætte håret. En hestehale eller knold og en scrunchie, eller snoninger samlet med en klemme og dit hår er reddet og ligner en million.

Scrunchie elastikkerne sidder virkelig godt i håret og du bestemmer selv hvor meget effekt du vil have. Skal den være stor om en knold fx, så binder du den kun rundt én gang og for mindre volumen snor du det flere gange om håret.

Find mange flere fine scrunchies lige her.

Hårklemmerne finder du i en masse fine prints og farver lige her.

 

 

 

 

Elastikker i fine blå nuancer

Hvorfor bruge de traditionelle kedelige sorte elastikker, når du i stedet kan bruge elastikken som en super fin accessorie, som du kan mixe og matche alt efter stil og humør.

Hos ByStær er vi vilde med elastikker i alle afskygninger og fælles for dem alle er, at de er super holdbare og perfekte til dig med tykt, fyldigt eller krøllet hår, som har svært ved at finde hårelastikker, som kan holde til mere end én opsætning. Om du har tykt, tyndt, kort eller langt hår holder de kraftige elastikker igen og igen uden at gå i stykker.

By Stærs hårelastikker matcher ethvert outfit – de findes nemlig i alverdens farvekombinationer og nuancer.
Gå på opdagelse og find dine favoritter blandt de 300+ forskellige hårelastikker her.

 

 

 

 

Følg os på vores Instagram for mere inspiration!

 

Chinese (Traditional)DanishEnglishGermanNorwegianSwedish