Viser alle 24 resultater

Hårbånd til piger fra Bow’s by Stær

Vi designer elastik hårbånd til pigerne, der får de selv mest pynteforskrækkede til at dåne. Hårbåndene fås både til de helt nyfødte og til de større piger. For hårbåndende er lavet af de blødeste materialer, der ikke efterlader mærker eller generer.

Hårbåndet derimod får på de helt små til at se fuldstændig bedårende ud og det samme med de lidt større piger. der ovenikøbet  får lov til at føle sig som prinsesser.

Hårbånd til baby der ikke strammer

Alle vores hårbånd er lavet i bløde elastiske materialer, da det betyder meget for os, at vores produkter er til at bære en hel dag.

Vi har vores Astrid Hårbånd der er bløde og brede og som tilmed kan holde de små øre lune. Astrid hårbåndene er perfekte helt fra spæd, da materialet er virkeligt blødt.

Det samme gælder Bow’s by Stærs bohemesløjfer som Freja, Luna og Gry. Disse består af et helt smalt blødt bånd med en flot sløjfe.

Og så har vi naturligvis også vores klassiske smalle elastik hårbånd, der er designet til at påsætte én af vores klassiske sløjfer i enten 6 cm., 8 cm. eller 10 cm. afhængig af hvad du er til.

Chinese (Traditional)DanishEnglishGermanNorwegianSwedish