Viser alle 41 resultater

Hårelastikker

Hos By Stær er hårelastikker meget mere end blot et elastik, der holder styr på håret. Vores udvalg rummer flere adskillige farver, styles, print og mønstre. I vores udvalg har vi Braided hairties, Scrunchies, Små elastikker og Kraftige hårelastikker, der alle kan være med til at du kan sætte personligt præg på dit outfit eller gøre hverdagen lidt mere festlig.

Vi er især kendt for vores Braided hairties, som er flettede kraftige hårelastikker. De er skånsomme og passer til alle hårtyper. Hårelastikkerne findes i adskillige farver og farvekombinationer. Braided hairties fås i kategorierne velour, basis, fluffy, glitter og multi.

By Stær har også store og små scrunchies hårelastikker af den allerfineste kvalitet. De findes blandt andet i stof, velour og bomuld – med og uden pynt. Vores scrunchies findes som ensfarvede, med mønster og med struktur.

Vores udvalg af små elastikker og silikoneelastikker er perfekte til baby og de små med det fine børnehår. De er desuden også gode til håropsætning, da de er nemme at skjule og ikke glider ud.

By Stærs Kraftige hårelastikker har en utrolig holdbarhed. De er gode for håret og efterlader ingen knækkede eller filtrede hår. Samtidig sidder de godt i håret og glider ikke ud.

Chinese (Traditional)DanishEnglishGermanNorwegianSwedish