Viser 1–100 af 158 resultater

Sløjfer fra Bow’s by Stær

Hos Bow’s by Stær har vi smukke sløjfer til piger. Håndlavet i OEKO-TEX® grosgrainbånd, velour og satin. Du kan finde sløjfer i mange størrelser eksempelvis 4,5 cm, 6 cm, 7 cm, 8 cm og 10 cm. Sløjferne er designet til brug sammen med vores matchende dåbsbånd eller hårbånd. De kan kombineres på mange måder. Hårpynt er virkelig fint at kombinere med tøjet og sidder godt fast i håret på de små. Dog uden at rive eller skade håret. Den flotte sløjfe er i et ribbet og fint materiale, og giver dig et helt nyt look på bare få sekunder. Det nikkelfrie alligatorhårspænde er 4,5 cm.

Bow’s by Stær sløjferne findes i de smukkeste farver eksempelvis: Antique Rose, Vanilla, Bordeaux, Victorian Rose, Lyserød, Hvid, Råhvid, Navy og Lyseblå.


Sløjfer til pigerne

Sløjfer er en stilfuld, klassisk og feminin accessories der nemt og enkelt kan styles i håret på mange forskellige måder. Vores brede sortiment af fine sløjfer til børn findes i et væld af farver, former og størrelser til både store og små piger. Alle sløjfer er påsat en betrukket alligator clips, som er 100% nikkelfri. Clipsen sidder virkelig godt i selv meget fint hår, uden at det river eller ødelægger.

Alle sløjfer er håndlavet og der kan defor forekomme små variationer.

Classic sløjferne er kendetegnet ved deres fyldige buer, som kendetegner sløjfens oprindelige form. Classic sløjferne er lavet i OEKO-TEX grosgrain bånd og fåes i 3 forskellige størrelser: Lille: 6 cm - Mellem: 8 cm - Stor: 10 cm

Bowtie Bow sløjferne er designet i butterflystil med en mere lige og kantet form, som vi kender det fra en butterfly. Bowtie Bow sløjferne er lavet i OEKO-TEX grosgrain bånd og fåes i størrelsen 7 cm.

Double Bow er en lille sløjfe på 6 cm påsat en alligatorclips. Sløjfen er designet som en dobbelt sløjfe og fåes også som snapclips.

Boheme sløjferne er lavet i det fineste hør stof, som giver et let og elegant look og pynter så fint til pigernes kjoler. Sløjferne findes både i mange forskellige smukke prints og basisfarver.