Viser 1–100 af 120 resultater


Hårklemmer

Hos By Stær har vi de fineste hårklemmer. Klemmerne passer til både tykt og tyndt hår. De bliver siddende i håret og er behagelige at have i håret. Du finder dem i mange forskellige farver, styles og størrelser. De fås i mange forskellige mønstre – og nogle endda med glimmer, glitter og konfetti. Hårklemmer er perfekte til at få håret væk fra ansigtet på en nem og elegant måde. De er desuden et ideelt valg til festlige lejligheder eller til blot at pifte et hverdagslook lidt op.

Styles og farvemix for enhver smag

De flotte store AGNES hårklemmer er 11 cm lange. Klemmerne er multifarvede og fås blandet andet i Purple Mix, Brown & Gold og Latte Mix.

FRIGGA hårklemmen er en flot kraftig mellemstor klemme på 9 cm. Det flotte farvemix giver forskellige mønstre i hver enkelt klemme, hvilket gør dem alle unikke. Særligt for disse klemmer er deres flotte design. Nogle af klemmerne er desuden dekoreret med sten, som giver dem et eksklusivt look.

BETTY hårklemmen er særlig for dens flotte mønster i galaxy hvirvler. Den måler 8,5 cm og har et flot design med lufthul i midten af klemmen.

I mellemstore kraftige klemmer har vi desuden ASTA hårklemmen på 9,5 cm, FENJA hårklemmen og FELINE hårklemmen begge på 8,5 cm og CLARA hårklemmen på 8 cm. Klemmerne er multifarvede – nogle i stribet look, nogle med blandet mønster og andre med glimmer.

Har du brug for en mindre, men stadig robust hårklemme, så er ANNE og SAGA hårklemmerne bestemt noget for dig. Særligt for ANNE hårklemmen er deres leopardmønster i variationer. SAGA klemmerne fås i forskellige smukke farvemix. De er blandt ensfarvede, mønstrede, med galaxy hvirvler eller glimmereffekt. Klemmerne måler 5,5 cm.

På indersiden af alle hårklemmer findes By Stær logoet med guldskrift. Kig i vores udvalg af smukke hårklemmer og find netop de klemmer, som kan gøre din hverdag mere farverig og festlig.
Chinese (Traditional)DanishEnglishGermanNorwegianSwedish