Viser 1–100 af 132 resultater

Scrunchies

Hos By Stær finder du både store og små scrunchies hårelastikker til voksne – og de er alle af den allerfineste kvalitet. De findes tilmed i mange forskellige farver og stoftyper – med og uden pynt. Du finder scrunchies i bomuld, stof, velour og chiffonlignende materiale. Scrunchies med perler til de større anledninger og scrunchies med kaninører til de små. Du finder scrunchies i et væld af farver. Vi har scrunchies der er ensfarvet, med mønster og med struktur. Der er altså scrunchies for enhver smag og til alle styles.

Det fantastiske med scrunchies er, at de kan fuldende ethvert outfit og give din hårstyling et ekstra pift. Scrunchies er både til børn og voksne, da de findes i mange forskellige farver og styles. Scrunchie hårelastikket er i øvrigt super nemt at style og sidder rigtig godt i håret. Desuden er scrunchien enormt skånsom for dit hår. Så vil du gerne undgå, at håret filtrer fast i elastikket og dermed knækker, så er scrunchien det sikre valg for dig. Derudover er scrunchien også virkelig god til de typiske travle morgener, hvor det gerne skal gå lidt hurtigt med alt – også hårstylingen.

Vi har udover de typiske scrunchies hårelastikker også vores Long Bow Scrunchies, som gør sig ekstra godt til festlige lejligheder. Disse scrunchies har haler, som er en integreret del af selve scrunchien. Disse smarte haler giver masser af muligheder for styling med scrunchien. Du kan blandt andet binde en elegant sløjfe eller lade halerne hænge løst. Begge dele ser super flot ud!

Vi har altså scrunchies som passer til enhver lejlighed, ethvert humør, enhver stil – uanset om det så er det hverdag eller fest. Scrunchies er nærmest små kunstværker, som kan være med til at udtrykke din personlighed.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find dine egne yndlingsscrunchies og forkæl dit hår med noget lækkert og festligt.